logo600.png

 O8I1868Al meer dan 85 jaar verkoopt de familie Hoeben vlees aan klanten in Asten en de wijde omgeving. Lau Hoeben startte op 12 juli 1929 met zijn slagerij uitbenerij in de Wolfsberg in Asten. Hij was ruim 40 jaar de slager van Asten, totdat zijn zonen Theo en Piet in 1969 de slagerij kwamen versterken.

Theo zette met zijn vrouw de slagerij aan de Wolfsberg voort. Piet begon een winkel in Heusden. De werkplaats voor vleesproductie was gevestigd in Asten pal naast de slagerij.

Laurens en Maaike Hoeben: in 1993 kwam Laurens Hoeben, kleinkind van de grondlegger en huidige uitbater van de slagerij in het familiebedrijf werken. In 2002 namen hij en zijn vrouw Maaike de slagerij over.

Eind 2000 verdween de winkel in Heusden. De klanten kwamen naar Asten. Het bedrijf groeide gestaag. In 2006 werd een flinke stap gezet. De winkel verhuisde van de oorspronkelijke lokatie naar het Midas Winkelcentrum aan de markt in Asten. De werkplaats bleef gevestigd aan de Wolfsberg. Deze is eind 2008 verhuisd naar het industrieterrein in Asten.

L1002505 kopieInmiddels is Slagerij Hoeben uitgegroeid tot een van de grootste ambachtelijke slagers van de regio. In de winkel en EEG erkende werkplaats werken 13 personen. Overigens nog steeds volgens de grondbeginselen van Opa Lau, de grondlegger. 'goed vlees, in eigen huis bewerkt en tegen een redelijke prijs' .

De slager die zijn vleeswaren nog echt zelf maakt, en dat proef je!

 

 

 

 Screen Shot 11 30 18 at 03.39 PM

IMG 3969Barbequen, fonduen, gourmetten. Het is gezellig om als het weer dat toelaat, samen te genieten van het mooie weer en een lekker stukje vlees. Slagerij Hoeben levert een uitgebreid assortiment bij u aan huis. Dat doen we niet alleen in Asten, Ommel en Heusden, maar ook in Someren, Deurne en de kerkdorpen.

BBQ pakketten voor iedereen

Wij leveren een compleet assortiment BBQ producten dat naadloos aansluit op de behoeftes van kleine en grote groepen. U kunt onze Barbecuepakketten ook online bestellen. Klik HIER voor een overzicht van de mogelijkheden

Afhankelijk van uw wensen maken wij graag een gedetailleerde prijsopgave. Wilt u barbequen met 5 of 250 personen? Zelf de sauzen en salades maken, of liever niet? U heeft niet de beschikking over een barbecue? Geen probleem die leveren wij er graag bij. En als u wilt, hoeft u de barbecue niet te reinigen na gebruik. Dat doen wij voor u. Wij gaan meestal uit van 5 suks vlees per persoon verdeeld over 7 verschillende soorten vlees, 4 verse rauwkost salades, rundvlees salade, 4 sauzen, stokbrood en kruidenboter. Kom langs in onze winkel of mail voor een prijsopgave op maat.

Vlees en salades worden als het nodig is in koelboxen geleverd, deze blijven 48 uur koud, zodat u geen koelruimte nodig heeft voor vlees en salades.

BBQ bestelling online plaatsen

Informeer naar de mogelijkheden! Of geef direct HIER uiterlijk 48 uur voor levering online uw bestelling in!

  • Bestellingen voor zondag worden op zaterdagmiddag voor 16.00 uur geleverd.
  • Graag uw bestelling voor zondagleveringen uitelijk op de donderdag ervoor plaatsen.
  • Op maandagmiddag halen we onze spullen weer op, op afspraak.

foto 2Veel slagers noemen zichzelf 'Ambachtelijk'. Slechts weinigen zijn het. De vleeswaren die u in onze winkel vindt, zijn voor 95% bereid en verwerkt in eigen huis. En dat is ook waarom onze afnemers de weg naar de winkel blijven vinden.

Of het nu om de snijworst, de rauwe ham, de leverkaas, paté, het ontbijtspek, de boterhamworst, het rookvlees, de gekookte ham, de peelham of casselerrib gaat, De vleeswaren die we vers voor u snijden zijn in eigen huis bereid en gerookt/gekookt/gebakken of gegaard. En dat proef je.

Onze rauwe hammen, rookvlees en ontbijtspek worden nog net als vroeger gerookt met beukenhout.

Ook runds- en varkensvlees worden door de slachterijen in diverse kwaliteitscategorieën geproduceerd. Wij verwerken uitsluitend rundsvlees van vrouwelijke dikbilrunderen in de hoogste kwaliteitsklasse. En ook het varkensvlees dat u bij ons koopt is altijd uit de hoogste kwaliteitsrange die op de markt is.