logo600.png

foto 2Veel slagers noemen zichzelf 'Ambachtelijk'. Slechts weinigen zijn het. De vleeswaren die u in onze winkel vindt, zijn voor 95% bereid en verwerkt in eigen huis. En dat is ook waarom onze afnemers de weg naar de winkel blijven vinden.

Of het nu om de snijworst, de rauwe ham, de leverkaas, paté, het ontbijtspek, de boterhamworst, het rookvlees, de gekookte ham, de peelham of casselerrib gaat, De vleeswaren die we vers voor u snijden zijn in eigen huis bereid en gerookt/gekookt/gebakken of gegaard. En dat proef je.

Onze rauwe hammen, rookvlees en ontbijtspek worden nog net als vroeger gerookt met beukenhout.

Ook runds- en varkensvlees worden door de slachterijen in diverse kwaliteitscategorieën geproduceerd. Wij verwerken uitsluitend rundsvlees van vrouwelijke dikbilrunderen in de hoogste kwaliteitsklasse. En ook het varkensvlees dat u bij ons koopt is altijd uit de hoogste kwaliteitsrange die op de markt is.