IMG 3969Barbequen, fonduen, gourmetten. Het is gezellig om als het weer dat toelaat, samen te genieten van het mooie weer en een lekker stukje vlees. Slagerij Hoeben levert een uitgebreid assortiment bij u aan huis. Dat doen we niet alleen in Asten, Ommel en Heusden, maar ook in Someren, Deurne en de kerkdorpen.

BBQ pakketten voor iedereen

Wij leveren een compleet assortiment BBQ producten dat naadloos aansluit op de behoeftes van kleine en grote groepen. U kunt onze Barbecuepakketten ook online bestellen. Klik HIER voor een overzicht van de mogelijkheden

Afhankelijk van uw wensen maken wij graag een gedetailleerde prijsopgave. Wilt u barbequen met 5 of 250 personen? Zelf de sauzen en salades maken, of liever niet? U heeft niet de beschikking over een barbecue? Geen probleem die leveren wij er graag bij. En als u wilt, hoeft u de barbecue niet te reinigen na gebruik. Dat doen wij voor u. Wij gaan meestal uit van 5 suks vlees per persoon verdeeld over 7 verschillende soorten vlees, 4 verse rauwkost salades, rundvlees salade, 4 sauzen, stokbrood en kruidenboter. Kom langs in onze winkel of mail voor een prijsopgave op maat.

Vlees en salades worden als het nodig is in koelboxen geleverd, deze blijven 48 uur koud, zodat u geen koelruimte nodig heeft voor vlees en salades.

BBQ bestelling online plaatsen

Informeer naar de mogelijkheden! Of geef direct HIER uiterlijk 48 uur voor levering online uw bestelling in!

  • Bestellingen voor zondag worden op zaterdagmiddag voor 16.00 uur geleverd.
  • Graag uw bestelling voor zondagleveringen uitelijk op de donderdag ervoor plaatsen.
  • Op maandagmiddag halen we onze spullen weer op, op afspraak.